Neue Publikationen
Hier erhalten Sie eine Übersicht über ausgewählte neue Publikationen der SAI Mitglieder.

Gleichstellungsbeauftragte
Hier erhalten Sie Informationen der Universität Heidelberg.

Hier können Sie den Newsletter abonnieren oder abbestellen.

Panel Discussion: Academic Freedom in South Asia

Am 2. August 2021 findet um 11.30 Uhr ein Webinar zum Thema "Academic Freedom in South Asia - The current situation" statt, welches von Prof. William Sax und Prof. Rahul Mukherji moderiert wird. Die Veranstaltung wird live auf Zoom (Meeting-ID: 932 9450 6671 Passcode: 892259) übertragen. Das Poster können Sie hier betrachten.

Zur Veranstaltung (auf Englisch): The continuing erosion of academic freedom in South Asia is a cause for great concern in the global academic community. In order to understand the considerable variation in academic freedom across the region, the South Asia Institute has invited six renowned academics from five South Asian countries (India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, and Nepal) to participate in a group discussion of the issue. We will begin with brief opening statements from the six participants, summarizing the current state of academic freedom in their respective countries, followed by a general discussion. A joint statement on the current state of academic freedom in South Asia will later be collectively written and distributed.

Wednesday, 28. July.